VÄLKOMMEN!

Här är butiken för dig som när ett genuint trädgårdsintresse. Med stort sortiment, kunnig personal och attraktivt läge endast ca 10 minuter med bil från Göteborgs centrum, kan vi erbjuda dig allt inom växter såväl inom- som utomhus.


ÖPPETTIDER

Vardagar 9-18
Lördagar 9-16
Sön/Helg 10-16


KURSER I Vår!
Klicka och läs mer.

1. Grundkurs bukettbindning
6e februari.

2. Bind en tulpanbukett 7e februari

3. Bind en tulpanbukett 6e mars

4. Påskplantering
26e mars

5. Påskbukett
27e mars


6. Grundkurs bukettbindning
17e april


7. Sommarplantering 7e maj

8. Sommarplantering 8e maj


HÄR FINNS VI

Stationsvägen 1A
435 37 Mölnlycke

Klicka här för karta!


KONTAKTA OSS

031-88 05 65
info@molnlyckegardencenter.se


Miljödiplom

Vi är miljödiplomerade!

Klicka här för mer information.


euroflorist

SKICKA BLOMMOR!

Genom Euroflorist kan du blommografera tvärs över gatan eller till andra sidan jorden.


TIll BoGrönst hemsdia


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jobba på Mölnlyck

Vill du jobba på Mölnlycke Garden Center?

VI erbjuder inspirerande jobb i en trevlig miljö.

Mölnlycke Garden Center är Göteborgsregionens största fristående Garden Center och vi erbjuder våra kunder ett mycket omfattande sortiment och hög servicegrad. Detta gör att vår personal är företagets största tillgång.

De senaste åren har företaget vuxit kraftigt och vi har därför anställt ett antal personer inom olika yrken.

Lediga tjänster

Butikspersonal

Vi söker två personer som stöd till vår ordinarie kassapersonal under högsäsong. I arbetet ingår kassa, uppackning, prismärkning samt övriga butikssysslor. Du bör vara en positiv och glad person som trivs med att det tidvis kan vara högt tempo. Kassavana är meriterande. Lön enligt Handels avtal. Tjänsterna är från mars t o m juni med viss möjlighet till förlängning. Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Butikspersonal. Sista ansökningsdag 25e februari men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att hålla intervjuer löpande from v 8.

 

Trädgårdsmästare

Inför säsongen 2018 söker vi trädgårdsmästare på hel- eller deltid som vill jobba med försäljning av växter m m i en inspirerande miljö. Du blir del av ett team av erfarna trädgårdsmästare som alla brinner för sitt yrke. Vi förutsätter att du har en gedigen trädgårdsutbildning eller omfattande yrkeserfarenhet samt att du är allmänt intresserad av trädgård. Du bör vara serviceminded, stresstålig och uppskatta mötet människor emellan. Lön enligt överenskommelse.
Tjänsten är från mitten av mars t o m september och man jobbar varannan helg. Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Trädgårdsmästare. Sista ansökningsdag 21 januari. Kollektivavtal finns.

 

Personal till vår sommarblomsavdelning

Inför säsongen 2018 söker vi också personal till vår avdelning för sommarblommor. På den här tjänsten är personliga egenskaper såsom stresstålighet och önskan att jobba fysiskt mycket viktiga. Vi tror att du jobbat med sommarblommor eller krukväxter tidigare och en trädgårdsutbildning är mycket meriterande även om det inte är ett absolut krav. Tjänsten är på hel- eller deltid och du jobbar varannan helg.
Tjänsten är från mitten av april t o m augusti och helgjobb förekommer. Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Sommarblommor. Sista ansökningsdag 21 januari. Kollektivavtal finns.